Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Új Világ törvénye a SZERETET

2011.06.27

   Az Új Világ törvénye a SZERETET

  
A Pleiadi tanitások egyik legcsodálatosabb esszenciája, hogy „elöbb a szived nyisd, aztán a szemed” mert a szivben, mélyen betemetve ott van Istenségünk alap természetéban az „otthonról hozott útravaló” a Fény ami a SZERETET
.


alone1.jpgAmikor életed tengerének óriási kiapadt medrében tátongó repedés szélén lógatod a lábad és az orrod, amikor úgy érzed egyedül maradtál, amikor úgy érzed nincs esély átugrani azt, vagy újból feltölteni vízzel a tenger medrét, hogy lubickolhass benne. Amikor úgy érzed nincs már aki ebben a sivárságban Veled tartana, amikor úgy érzed már sírni sem tudnál annyi könnyet magadból, hogy elég vízhez juss, amikor a nap tűz és úgy érzed nem melegít, hanem felperzsel. Amikor úgy érzed vége. Akkor emeld fel a fejed az ég felé és láss tovább a látszaton. Láss a szíveddel.

 

relationship.jpg

Ekkor a távolból elökerül majd valaki, aki ismerösnek tünik. Aztán még egy. Majd még egy. Tudd, hogy ezek azok akik mindig is ott voltak Neked, minden pillanatban, csak Te megfeledkeztél Róluk. Olyan emberek, akiket nagy lapátolásodban a saját kis csónakodban a saját kis tengereden lehagytál a hajszában. Azok, akik nem voltak restek utánad menni, és lám-lám Nekik volt igazuk, hisz mégiscsak Rád találtak és még sietniük sem kellett. Mégiscsak utolértek mindenféle eröfeszítés nélkül. Ők tudták, hogy egyszer szükséged lesz Rájuk és azt is, hogy akkor Ők ott lesznek. Honnan? Mert a szívük ezt súgta. Mert a szeretet már csak ilyen. Mindig ott van. Akár látod, akár nem. Akár hiszed, akár nem. 

calm1.jpg

Ha már látod ezt, akkor még egy dolgot nézz meg alaposan! Hogy mid van? Lehet hogy nincs már autód, nincs már lakásod, nincs már ékszered, vagy kopott a ruhád. Lehet. De mégis gazdagabb vagy mint gondolnád. Miért? Mert vannak körülötted olyanok akik szeretnek. Így is. Lyukas nadrágban. Tenger nélkül, víz nélkül, égetten. Ekkor lásd, hogy milyen gazdag vagy! Miért? Mert a szeretet az egyetlen út, melyen elindulva akár hiszed, akár nem, akár látod, akár nem, lesz újból tengered, lesz újból hajód, lesz újból lakásod, lesz újból munkád, családod, és ékszered, lesz újból napod mely melenget, de most már egy új, megtisztult formában, melyet a szeretet, a fény tisztított meg. Egy olyan életed, melyben más értékrend uralkodik. Ez a Te értékrended, melyet a szeret ölel át és akkor jössz majd rá, hogy eddig Te nem éltél. Eddig nem volt semmid, amit elveszíthettél volna, vagy amit sajnálnod kéne. De míg ide eljutsz, hidd el a semmibe kell eljutnod, és onnan kell visszatérned, hogy mindened meglegyen. Ez elvezet egy új világba akár hiszed, akár nem, akár akarod, akár nem, mert ez az új világ törvénye.

humility1.jpg

És ne feledd! Míg fejed és orrod az ég felé csapva gögösen jársz a világban, addig minden apró repedésben meg fogsz botlani és csak lefelé tarthatsz, mert nem látod az utadat.

De amikor majd mély alázattal meghajtod fejed az akarat elött és szemed becsukva vakon követed azt, akkor fogsz elkezdeni felfelé emelkedni, akkor már nem lesz se repedés, sem akadály melyben megbotolhatnál, akkor repülni fogsz, akkor tartasz majd az ég felé. Mert csak szemed becsukva hallhatod meg az üzenetet amit magadnak küldtél útmutatásként, mely önmagadhoz vezet, az egyetlen dologhoz melyet “bírtokolnod” kell....

 

(Moravetz Csilla)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.