Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Változás és tudatosság

2011.06.27

Változás és tudatosság

cons1.jpg

Mostanában azt figyeltem meg napról napra, emberről emberre, növekszik a tudatosságunk. Ez jó jel!!! Azt hiszem az embereknek kezd nagyon elegük lenni az egymás elleniségből és ezen belső indíttatásra lassan kezdetét veszi az egymással való együttműködés fogalma. Ez ma már tömeges méreteket kezd ölteni és még az is aki nem hisz, vagy nem foglalkozik ezoterikával, spiritualitással, óhatatlanul összekapcsolódik az áramlattal és ösztönösen arra halad, ahová a többiek vagyis ráhangolódik az egészre. Örömmel tapasztalom, hogy bár még mindig rengeteg a külvilágban a gond és a probléma, valahogy mégis  (talán éppen ezért) a többség kezdi érezni, hogy azokat csakis összetartással és egymásra hangolódással lehet "leküzdeni". Fokról fokra nő az emberségesség, az együttérzés, az együtt működés aránya. Lehet, hogy most csak "kis" dolgokban mutatkozik meg, de biztos vagyok benne, hogy ott kell kezdeni. Nem minden változás érkezik az életünkbe nagy robajjal. Van ami szép lassan bekúszik.

cons2.jpg

Egyre többen és jobban kívánják  a nyugalmat behozni az életükbe és talán ezért is kerülik a konfliktust. Azt gondolom több évszázados - évezredes acsarkodás éppen elég volt már nekünk. Sajnos azonban még mindig sokan vannak akik összekeverik a konfliktus kerülést azzal, hogy nem vállalom a felelősséget a tetteimért, vagy az egész életemért. Ezt még tanulni kell. Azt, hogy vállalhatom magamat anélkül hogy vitába vagy veszekedésbe torkollna saját érdekeim védelme, de természetesen ehhez megfelelő partnerek is kellenek, akik kellőképpen elfogadóak és szelídek annak megoldásához. Tehát nem csak a felvállalást, az elfogadást is el kell még sajátítanunk, de már elég jó úton haladunk úgy hiszem. Rengeteg könyv áll a rendelkezésünkre, hogy segítsen az effajta mentalitást elsajátítanunk magasabb megvilágításba helyezve önmagunkat és saját külső, illetve belső világunkat. Így ha valaki keres, az talál.... Az első jelek már ott vannak, az első rügyek már kipattantak, csak észre kell venni.....!!!!Változás és tudatosság. Mostanában azt figyeltem meg napról napra, emberről emberre, növekszik a tudatosságunk. Ez jó jel!!! Azt hiszem az embereknek kezd nagyon elegük lenni az egymás elleniségből és ezen belső indíttatásra lassan kezdetét veszi az egymással való együttműködés fogalma. Ez ma már tömeges méreteket kezd ölteni és még az is aki nem hisz, vagy nem foglalkozik ezoterikával, spiritualitással, óhatatlanul összekapcsolódik az áramlattal és ösztönösen arra halad, ahová a többiek vagyis ráhangolódik az egészre. 

solution1.jpg

Örömmel tapasztalom, hogy bár még mindig rengeteg a külvilágban a gond és a probléma, valahogy mégis  (talán éppen ezért) a többség kezdi érezni, hogy azokat csakis összetartással és egymásra hangolódással lehet "leküzdeni". Fokról fokra nő az emberségesség, az együttérzés, az együtt működés aránya. Lehet, hogy most csak "kis" dolgokban mutatkozik meg, de biztos vagyok benne, hogy ott kell kezdeni. Nem minden változás érkezik az életünkbe nagy robajjal. Van ami szép lassan bekúszik.Egyre többen és jobban kívánják  a nyugalmat behozni az életükbe és talán ezért is kerülik a konfliktust. Azt gondolom több évszázados - évezredes acsarkodás éppen elég volt már nekünk. Sajnos azonban még mindig sokan vannak akik összekeverik a konfliktus kerülést azzal, hogy nem vállalom a felelősséget a tetteimért, vagy az egész életemért. Ezt még tanulni kell. Azt, hogy vállalhatom magamat anélkül hogy vitába vagy veszekedésbe torkollna saját érdekeim védelme, de természetesen ehhez megfelelő partnerek is kellenek, akik kellőképpen elfogadóak és szelídek annak megoldásához. Tehát nem csak a felvállalást, az elfogadást is el kell még sajátítanunk, de már elég jó úton haladunk úgy hiszem. Rengeteg könyv áll a rendelkezésünkre, hogy segítsen az effajta mentalitást elsajátítanunk magasabb megvilágításba helyezve önmagunkat és saját külső, illetve belső világunkat. Így ha valaki keres, az talál....

Az első jelek már ott vannak, az első rügyek már kipattantak, csak észre kell venni.....!!!! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tudatosság

(Timi, 2012.09.25 08:54)

Teljesen igaz amik az írásokban vannak foglalva! Sajnos kevés ember ismerni a tudatot nem akarják a szeretetet befogadni szívükbe néhányan..:((( Számomra ez nagyon szomorú..:( Megszokták eddigi életüket,nem fogadják be a fényt,nem meditálnak:(( Nem érzik a harmóniát,a bölcsességet,az univerzum energiáját.. Földanyának nem tudnak szeretetet küldeni,mert tudatlanok,és nem is akarnak sem hinni, sem befogadni semmit!!!!