Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogság Kupon

2012.01.31

BOLDOGSÁG KUPON a teljes élethez

 

images75434.jpg

(Boldogság kezelés a kvantum fizika segítségével, mely

lelki-fizikai-szellemi szinten egyszerre hat)

Boldog vagyok, mert teszek önmagamért

Boldog vagyok, mert mások is tesznek értem

Boldog vagyok, mert az életemben pozitív változás veszi kezdetét

Boldog vagyok, mert megszabadulok a boldogságomat gátló tényezőktől

EGY ÓRÁS KUPON

A kuponnal 5.000 Ft.-os árengedményt kapok a  10.000 Ft.-os szolgáltatásból

megtakarításom: 5.000 Ft.-

FÉL ÓRÁS KUPON

A kuponnal 2.000 Ft.-os árengedményt kapok az 5.000 Ft.-os szolgáltatásból

megtakarításom: 2.000 Ft.-

 

Mit tegyek? :             Küldj egy e-mailt, hogy melyik kupont kívánod megrendelni.(egysegtudatban@gmail.com)

Utána:                           Mi elküldjük Neked a személyes kuponod egy névre szóló kóddal. Ezután időpontot egyeztetünk telefonon, majd a helyszínen (Budapest, Jászai Mari térhez közel) a kód bemondásával jogosult vagy a kedvezményre.

Tudnivalók:                Az akció február 28-ig tart, tehát eddig rendelheted meg a kupont. Felhasználhatósága  legkésőbb március 31. –ig. Kérhetsz kupont másnak (családtag, barát) is, de egy személy csak egy kuponra jogosult! 

AKCIÓ AZ AKCIÓBAN!!!

Minden héten a már felhasznált kuponok között sorsolást tartunk és egy személy + egy 1 órás kezelést kap ajándékba, térítésmentesen. Vagyis havonta négy ember lehet olyan szerencsés, hogy nem csak kedvezményesen, de még + egy alkalommal ingyen is hozzájuthat a boldogság kezeléshez.

 

 

NORMÁL ÁRAINK

1 óra kezelés – 10.000 Ft.-/ fő

½ óra kezelés – 5.000 Ft.-/fő

ha ketten jöttök, kedvezményt kaptok

1 óra kezelés 8.000 Ft.- / fő

½ óra kezelés 4.000 Ft.- /fő

………………………

Mire jó ez, mi is ez a kezelés?

Technikánk egy átalakítás, mely a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni, miszerint minden Fény és Információ.

A Mátrix az a megtapasztalható valósághelyszín, amelyben az életünk megnyilvánul és lejátszódik. A kvantumfizika megállapította, hogy az emberi lények is "mint minden létező" (élőlények, látszólag "élettelen" anyagok, stb.), energetikai egységek, mindegyikük energiamezővel rendelkezik és minden mindennel össze van kötve, - mint bármi ebben a világban. Ez a pulzáló energiamező a központi motorja létünknek és a tudatunknak, alfája és az omegája létezésünknek. 

A Mátrix egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, kölcsönhatással rendelkező energiamező, mely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget.

A kvantumfizika "nullponti mező"-nek vagy egyszerűen "mező"-nek nevezi. "The Field" - ez a mező, ahogy Einstein egyszer tömören megfogalmazta: "az egyetlen valóság."

 

A személyes Mátrixunkban megtaláljuk nemcsak az információt a fizikai testünkön túl a múltunkról, hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról - lelkünk rezgéseiről - benne találjuk a lelkünket és a gondolatainkat is.

A tudatos választásunkon keresztül mindent másként látunk, a korábbi valóság összeomlik a kvantum szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése bekövetkezik. Az átalakítás hatását és a módszer alkalmazhatóságát csak a képzeletünk korlátozza.

 

Az átalakítás segítségével megváltoztatjuk a Mátrix tartalmát, és egyre többet és többet értünk meg önmagunkból. S miközben együttműködünk a saját lelkünkkel, így rendkívüli eredményeket érhetünk el a boldogsághoz vezető saját utunkon.

 

 

Mi kell hozzá?

 

Te és a kezelést adó, na meg egy jó nagy adag elhatározás hogy igenis megváltoztatod az életed!