Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is ez a kezelés?

2012.02.07

A hagyományos fizikai ismeretekből kiinduló kvantum fizikán alapuló folyamatosan fejlődő technikával dolgozva egyéni blokkok, emóciók, hiedelmek, szuggesztiók, téves gondolatminták kioldásával foglalkozunk.

images78797.jpg

Életünket fóbiák, félelmek, hiedelmek, szuggesztiók, emóciók tömkelege határozza meg. Energiánk és figyelmünk 80-90 %-át ezek kötik le nap mint nap.  Mit jelent ez pontosan?

 Cselekedeteinket, szavainkat, reakcióinkat, korábbi események mintájára éljük át újból és újból abban az esetben, ha nem oldjuk fel ezeket a blokkokat magunkban. Van hogy sikerül egyedül, van amikor nem. Abban az esetben, ha nem engedtük el a neheztelést, haragot, dühöt, bűntudatot, aggodalmakat, rossz érzéseket, akkor mázsás teherként cipeljük a batyunkat és idővel pakolunk még hozzá, ne legyen oly könnyű a haladás. :-) Amikor sokáig tart ez az állapot, betegségeket von maga után. Minél mélyebb a lelki lenyomat, annál súlyosabbakat. Ha megértjük hogy ezekre már rég nincs szükségünk, akkor elkezdünk azon gondolkodni hogyan is szabaduljunk meg tőlük.

Miért jó, ha elengedjük az életünket hátráltató energiákat? Mert akkor képesek leszünk arra fókuszálni amire valójában kéne, tudunk energiát adni azoknak a dolgoknak amire szükségünk van, a nagy mértékű fejlődésről már nem is beszélve. :-)

Pénz, szerelem, munka, család, karrier, életcél,  mind-mind olyan területek ahol a kiteljesedés lehetőségének útjában állunk, mi magunk. Gondold végig, milyen jó is volna ha ezek a minták nem húznának vissza és nem kéne széllel szemben haladnod, hanem ugyanaz a szél hátulról támogatna utadon.

Sok módszer létezik amivel ezt megteheted. Kineziológia, EFT, SVT, Prána, Szellemgyógyászat, Reiki, stb...

Mi egy olyat ajánlunk, ami minddel összefér, nem mond ellent egyiknek sem, akár magában akár a többivel kiegészítve gyökeres változást hozhat az adott témában.

Időpont: Egyéni kezelésre előzetes egyeztetés útján lehet jelentkezni. Fél - egy órát vesz igénybe befogadó/feldolgozó képességtől és témától függően.

Árak: 1 óra 10.000 Ft.-

         1/2 óra 5.000 Ft.-

Kupon akció: Boldogság Kupon rovatunkban olvashatsz kedvezményeinkről

Megismerés: A kezelés jótékony hatását megismerheted bemutatóinkon, melyekről a kezelések és a programok menüpontokban olvashatsz részletesen.